RockStream logo

Frivillig

Vi trenger engasjerte frivillige som har lyst til å bidra under, før og etter RockStream Festival som arrangeres 29. juni til 1. juli på Revetal rett utenfor Tønsberg. Bli en RockStreamer du også. De frivillige utgjør festivalens hjerte og sjel, og vi søker deg som har lyst til å bidra med å skape en musikkfest!

Bli en RockStreamer du også!

For å være frivillig bør du være fra 18 år og oppover, men på noen områder kan vi også ha frivillige fra 16 år. Det finnes ingen øvre aldersgrense.

Vi trenger frivillige til mange ulike områder, som for eksempel vakthold, rigging, salg, servering og logistikk. Når du søker om å være frivillig på festivalen har du anledning til å prioritere hvilke arbeidsoppgaver du helst vil jobbe med, og vi vil gjøre vårt beste for at du får anledning til å jobbe med det som interesserer deg. Hvis man er tidlig ute med å søke, er sjansen størst for at du får jobbe med det du ønsker.

Alle frivillige må jobbe minimum 2 vakter enten før, under og/eller i etterkant av festivalen for å opparbeide seg fullt festivalpass man kan benytte seg av når man ikke jobber.

 

Som frivillig får du:

  • Gratis festivalpass
  • Mat og drikke når du jobber
  • Egen t-skjorte som viser at du er en av oss
  • Hvis du ønsker det, kan du få en festivalattest som bekrefter din innsats som frivillig hos oss.
  • I tillegg får du oppleve masse god musikk, god stemning, mulighet til å møte nye venner og gleden over å ha laget noe som vi bare kunne fått til sammen!
David
David
Les mer
Det åpnes mange dører, når du blir kjent med så mange vakre mennesker🌞 Du gjør noe for ditt nærområde. Du opplever det å være med i kulissene. Får nye venner🌞
Cecilie
Cecilie
Les mer
En helt fantastisk gjeng med supert humør og pågangsmot 👌 En ypperlig måte og bli kjent med nye folk og gi litt av seg selv 🥰
Anett
Anett
Les mer
Hyggelig gjeng, den fineste festivalen å være frivillig, man føler seg verdsatt!
Øystein
Øystein
Les mer
For en gjeng å jobbe sammen med da 😄
Karina
Karina
Les mer
Masse hyggelige folk, vilt bra musikk og stas å bidra til lokalt morro 😎💜
Previous
Next