FRIVILLIGE

Er du klar for tre dager fylt med god musikk, fantastiske mennesker og en uforglemmelig atmosfære? Har du lyst til å bli en del av et team der samarbeid, gode klemmer og «høyde under taket» er nøkkelordene? Da er du den vi leter etter!

Bli en RockStreamer du også!

Som frivillig blir du hjertet og sjelen i en festival som lever og ånder for ekte musikk og ekte mennesker. Uten deg – uten våre frivillige – ville dette fantastiske arrangementet rett og slett ikke være mulig.


For alle – uavhengig av erfaring og musikkinteresse

Enten du er 18 eller 80, eller et sted i mellom, har vi et sted for deg i RockStream-familien. Og vet du hva? Det spiller ingen rolle om du har masse erfaring med musikk, eller ikke vet forskjellen på AC/DC og ABC! 

Vi er heller ikke så opptatt av hvor mye du kan løfte, men mer av ditt smil, din energi og din evne til å spre glede og kaste deg ut i noe nytt! 

 

Ditt bidrag som frivillig

Enten du ser for deg å patruljere festivalområdet som en del av vårt vaktteam, få hendene skitne og svinge hammeren som en del av rigge-crewet, briljere i salg og servering, ta hjulet i logistikkens kaos eller rive all moroa ned etter festivalslutt, har vi et mylder av oppgaver som bare venter på engasjerte stemningselskere som deg. Hver rolle er kritisk, og hver frivillig er en uvurderlig.

Ved å søke tidlig øker du sjansen for å lande den jobben du ønsker mest. Så ikke nøl – grip sjansen nå! Alle frivillige må jobbe minst to vakter før, under eller etter festivalen, men som takk får du fullt festivalpass, noe som betyr at du kan nyte festivalen når du ikke er på vakt.

 

Hva får du ut av det?

  • Gratis festivalpass
  • Måltider og drikke når du jobber
  • En eksklusiv RockStream t-skjorte
  • En attest som bekrefter din innsats som frivillig, hvis du ønsker det
  • Invitasjon til vår spesielle frivilligsamling i slutten av august
  • Masse god musikk, god stemning og mulighet til å møte nye venner

RockStreamernes erfaringer

Bli en RockStreamer. Bli en del av vår musikkfest. 

Meld deg som frivillig nå og skap uforglemmelige sommerminner på RockStream Festival!